Kosten en financiering

 

Mandeville Academy is een particuliere school en hecht aan het principe van gelijke kansen in onderwijs en loopbaan. Het volgende studiejaar ’23-’24 loopt van 25 september tot en met 4 juli. Studenten betrekken en vertrekken bij Mandeville tussen 15 september en 15 juli. In de huidige situatie gaan wij uit van het volgende per student:

De totale opleidingskosten voor studiejaar 2023-2024 bedragen € 17.000,–. Het verschuldigde totaalbedrag bestaat uit drie onderdelen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. 

1. Entreefee

Een vaste entreefee van € 2.000,– te voldoen vóór 15 september 2023.

2. Lesgeld

Het lesgeld omvat het onderwijs, leermiddelen en excursies en bedraagt € 10.000,–. Indien voldaan voor 1 oktober 2023 ontvangt u een betalingskorting van 2,5% en wordt het bedrag € 9.750,–. Is het een probleem het collegegeld in één keer te voldoen dan bieden wij uitgestelde betaling van het collegegeld aan in de vorm van maximaal 10 maandelijkse termijnen van € 1.000,–. Graag komen wij in overleg met u tot een passende regeling.

Let op! Kunt u voor studiejaar 2021-2022 de kosten van Mandeville Academy niet (volledig) betalen, dan kunt u contact opnemen met Stichting Endowment Fund Mandeville Academy. U kunt mogelijk in aanmerking komen voor een scholarship. Het is voor Mandeville Academy namelijk van groot belang dat iedereen, ongeacht de financiële mogelijkheden, kan deelnemen. Stuurt u voor meer informatie een e-mail aan: info@mandevilleacademy.nl. Let op: er zijn een jaarlijks een beperkt aantal scholarships beschikbaar.

3. Kost en inwoning

Iedere student woont gedurende lesdagen verplicht intern. Op zondagen ben je vanaf 18:00 uur welkom en op vrijdagen vertrek je om uiterlijk om 17.30 uur. Tijdens de schoolvakanties en officiële feestdagen is Mandeville Academy gesloten. De student is zelf verantwoordelijk voor de inrichting van de eigen kamer. De kosten van kost en inwoning bedragen € 500,– per maand te voldoen in 10 maandelijkse termijnen, te beginnen op 15 september 2023.

Fondswerving en sponsoring

Graag zouden we zien dat het verschuldigde cursusgeld lager zou zijn. Zeker om iedereen gelijke kansen te bieden! Als Mandeville Academy zijn wij op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren en fondsen die ons willen steunen. Graag komen wij daarmee in contact en lichten wij in een gesprek toe wat wij, niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor hen specifiek kunnen betekenen. Mandeville staat namelijk voor groei, impact en community voor alle partners.

Bij wie? Welk bedrijf? Of welk fonds kun jij ons introduceren? Geef het door aan Harry Veenendaal (bestuurder) Tel: 06-13132085 / E-mail: info@mandevilleacademy.nl. Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

Iedere toekomstige student kan natuurlijk ook vooraf voor eigen fondswerving en sponsoring zorgen. Mandeville zal daarbij helpen met persoonlijk advies indien nodig. Kijk goed in je eigen omgeving: misschien kun je personen vinden die je willen sponsoren, waar je voor kunt werken of opdrachten voor uit kunt voeren of maak je liever een GoFundMe pagina. Onderschat jezelf niet! Je bent immers hoogbegaafd!

Website by Webroots