Wonen

 

Je woont tijdens het studiejaar gedurende lesdagen in het gebouw van Mandeville Academy. De kamers zijn tamelijk fors voor studentenkamers, vergelijkbaar met een college dormitory. Je bent zelf verantwoordelijk met je medestudenten voor huishouding en inkopen. Je ontvangt hiervoor een collectief budget. In overleg bepaal je hoe dit budget het beste kan worden aangewend. We kunnen je verklappen dat het budget niet voorziet in het dagelijks kopen van sushi en/of AH-stoommaaltijden. Je zult moeten nadenken voor een huishoudboekje. Je gebruikt op de weekdagen in beginsel gezamenlijk de avondmaaltijd en je kookt natuurlijk zelf. Op het samenwerken en samenleven wordt de groep gecoacht door Robbert Loesberg.

Vanuit het gebouw van Mandeville Academy midden in het historische hart van Gouda kun je volop deelnemen aan het maatschappelijke leven. Openbaar vervoer, winkels, cafés en maatschappelijke voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

In hun vrije tijd zitten de studenten, als ze niet eropuit trekken, op hun kamer, in de tuin of in één van onze gemeenschappelijke ruimtes. Lekker aan tafel discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, een potje tafelvoetbal spelen, samen musiceren, gamen of een film kijken. Gewoon relaxed!

Rondleiding Mandeville Academy door student Felicia

Foto’s

 

Website by Webroots