Lecture Natalia Gavrilita, vml. minister-president Moldavie, groot succes

Het bezoek van Natalia Gavrilita, vml minister-president van Moldavie, aan Gouda, georganiseerd door Mandeville Academy, was een groot succes. Allereerst verzorgde zij een college voor de studenten van Mandeville, gevolgd door een door de Mandeville studenten georganiseerd seminar in het oude stadhuis. De volgende dag stond een bezoek aan de Tweede Kamer gepland alwaar zij werd ontvangen door de vaste kamercommissie voor buitenlandse zaken. Aansluitend volgde een besloten diner voor enkele gasten, alumni en huidige studenten.

College Natalia Gavrilita bij Mandeville Academy
Natalia Gavrilita ontvangen door leden van de vaste Kamercommissie Buitenlandse Zaken van de Tweede Kamer.
Seminar/lezing Natalia Gavrilita in het oude stadhuis te Gouda
Edmond Fokker van Crayestein speelt tijdens besloten diner voor Natalia Gavrilita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots