Minister Sigrid heeft academisch jaar Mandeville Academy geopend

Gisteren opende minister Sigrid Kaag het academisch jaar van Mandeville Academy. Het was een geweldig college waarbij de studenten tal v vragen konden stellen over het begrotingsbeleid en het eurostelsel. Het college stond onder leiding van de vaardige moderator Thierry van Vugt . Het college werd afgesloten door een prachtig gedicht door Chris Bellekom ‘Daar zijn de trollen’.

Want wat mevrouw Kaag en wij de afgelopen 24 uur voor scheldbarrages, bedreigingen en ander vuil over ons uitgestort hebben gekregen gaat alle perken te buiten. Honderden berichten door vooral anonieme helden. Dit is niet okay, mensen. Ik vind dit een uiting v een uiterst gevaarlijke fascistische onderstroom die knaagt aan onze democratische rechtsorde. Enfin, Chris Bellekom heeft het prachtig omschreven.

De Goudse stedelijk dichter Chris Bellekom (en Mandeville docent) draagt zijn gedicht voor.
Gedicht van stedelijk dichter Chris Bellekom
Wethouder Thierry van Vugt ontvangt minister Sigrid Kaag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots