MBS | Mandeville Business School

Mandeville Business School is de plek voor leidinggevenden en juridische professionals die op zoek zijn naar kennis, inzicht en vaardigheden op een exceptioneel niveau. De aangeboden cursussen, trainingen en masterclasses hebben een kwantitatieve basis die op toegankelijke wijze wordt vertaald naar de praktijk. U leert op een unieke wijze naar uw eigen organisatie en uw eigen functioneren te kijken.

Alle cursussen, trainingen en masterclasses zijn gebaseerd op vakken die aan Mandeville Academy worden gedoceerd. MBS | Mandeville Business School biedt een breder publiek de kans om een selectie van deze vakken als cursus , traning of masterclass te volgen. Geen misverstand: het niveau ligt onverminderd hoog.

Locaties

Afhankelijk van de omvang van de groep, zullen cursussen worden gegeven in het monumentale Mandeville grachtenpand aan de Westhaven 12 in Gouda.

Disclaimer

Deze vrijwaring is van toepassing op alle (online) activiteiten van Mandeville Business School en Mandeville Academy. Met het bezoek aan deze website, gaat u akkoord met deze vrijwaring. Alle informatie op de Mandeville Business School en Mandeville Academy websites is indicatief en ter informatie. U kunt geen rechten ontlenen aan de juistheid, redelijkheid, actualiteit en volledigheid van de informatie die via dit medium ter beschikking wordt gesteld. Voor zover gebruik wordt gemaakt van cookies, gebeurt dit binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Website by Webroots