Hallo Mandeville

Mandeville Business School is de plek voor professionele (interne of externe) dienstverleners, ondernemers en leiders die op zoek zijn naar kennis, inzicht en vaardigheden op een exceptioneel niveau. De aangeboden cursussen hebben een kwantitatieve basis die op toegankelijke wijze wordt vertaald naar de praktijk. U leert op een unieke wijze naar uw eigen organisatie en uw eigen functioneren te kijken.

Alle cursussen zijn gebaseerd op vakken die aan Mandeville Academy voor hoogbegaafden worden gedoceerd. Mandeville Academy komt voort uit het feit dat meer dan 70% van de hoogbegaafden in de leeftijd tussen 18-25 jaar geen einddiploma haalt in het hoger onderwijs. Velen haken gedesillusioneerd af van de universiteit of komen er nooit terecht. Mandeville Academy biedt een selecte groep ambitieuze hoogbegaafden in tien maanden tijd een grondige kennismaking met de belangrijkste wetenschappelijke disciplines. Dat gebeurt op een unieke wijze, speciaal toegespitst op hoogbegaafdheid. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling.

Mandeville Business School biedt een breder publiek de kans om een selectie van deze vakken als cursus te volgen. Geen misverstand: het niveau ligt onverminderd hoog.

Duurzaamheid

Mandeville hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dit is samengevat in onze Corporate Social Responsibility. Die bestaat uit een Arbo-beleidsplan, CO2-footprintprocedure, recyclingprocedure en een jaarlijks sustainability report. Deze informatie wordt in het (sociaal) jaarverslag gepubliceerd.

Locaties

Afhankelijk van de omvang van de groep, zullen cursussen worden gegeven in het monumentale Mandeville grachtenpand aan de Westhaven 12, in de Sint-Janskerk of in het Oude Stadhuys.

Disclaimer

Deze vrijwaring is van toepassing op alle (online) activiteiten van Mandeville Business School en Mandeville Academy. Met het bezoek aan deze website, gaat u akkoord met deze vrijwaring. Alle informatie op de Mandeville Business School en Mandeville Academy websites is indicatief en ter informatie. U kunt geen rechten ontlenen aan de juistheid, redelijkheid, actualiteit en volledigheid van de informatie die via dit medium ter beschikking wordt gesteld. Voor zover gebruik wordt gemaakt van cookies, gebeurt dit binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Website by Webroots