Wij zoeken sponsoren

 

Mandeville Academy is een geheel onafhankelijke stichting. We hebben geen winstoogmerk maar helaas, ondanks veel vrijwilligers en bijdragen, toch nog veel kosten over. Iedereen die aan de selectiecriteria voldoet, komt in principe in aanmerking voor ons onderwijs. Wij selecteren graag de de meest geschikte studenten, de echte most beautiful minds, zonder daarbij draagkracht als criterium te moeten gebruiken. Daarom willen we het verschuldigde lesgeld zo laag mogelijk krijgen. Om iedereen gelijke kansen te bieden! Om een maximale bijdrage aan de maatschappij te kunnen leveren! Om de bedrijven, de organisaties en de docenten waar wij mee samenwerken te kunnen inspireren met en te laten profiteren van ongeëvenaarde denkkracht!

 

Als Mandeville Academy zijn wij op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren en fondsen die ons willen steunen. Studenten kunnen projecten voor ze uitvoeren, we kunnen ruimtes naar ze vernoemen, studiebeurzen vernoemen en natuurlijk staan wij ook open voor andere ideeën. Misschien wil een bedrijf een docent en lesmateriaal doneren? Of een bedrijfsbezoek of evenement faciliteren? Graag komen wij in contact en lichten wij in een gesprek toe wat wij ook voor hen kunnen betekenen. Mandeville staat namelijk voor groei, impact en community voor alle partners.

Help ons van Mandeville Academy te maken wat wij willen zijn: een smeltkroes van mensen van diverse pluimage: een eclectische groep van onderzoekende vrijdenkers met als gemene deler hoogbegaafdheid. Word sponsor en sluit je aan bij onze Mandeville Community!

Wij hebben alle mogelijkheden voor u op een rij gezet. Klik voor de mogelijkheden op de volgende link:

2022-Menukaart-Sponsoring

Bij wie, welk bedrijf of welk fonds kun jij ons introduceren? Laat het weten op tel: 06-13132085 (Harry Veenendaal | bestuurder) of e-mail: info@mandevilleacademy.nl.

Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

Website by Webroots