Studenten presenteren assignment bij TNO

In het kader van het de course Geopolitics kregen de studenten een interessante casuspositie van TNO. Onder leiding van docent Ronald Poetiray hebben ze hieraan de afgelopen maanden hard gewerkt. Nu was het tijd om de resultaten te presenteren. De studenten waren onderverdeeld in 4 groepen die allen individueel een korte presentatie hebben gehouden. De resultaten, volgens TNO en de docent, waren boven verwachting. De kwaliteit van de presentaties was bovendien ook heel goed. Helaas kunnen we weinig over de inhoud vertellen omdat de opdracht vertrouwelijk was. Het volstaat om op te merken dat we met TNO doorgaan tijdens studiejaar 2024-2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots