Senior creatives Huub Wolterink en Stijn Hellewaard van Talpa doceren bij Mandeville

Huub Wolterink en Stijn Hellewaard, senior creatives bij Talpa, doceerden bij Mandeville. We kunnen over de inhoud van het project weinig kwijt vanwege geheimhouding. Maar het vergt in ieder geval het uiterste van onze studenten op het gebied van technische skills, visie en creativiteit. We zijn enorm onder de indruk van Talpa als exportproduct van Nederland. Weinig bedrijven zijn in staat om een aantal formats wereldwijd tot een succes te maken. Talpa deed/doet het. Voor onze studenten is het heel interessant om diep in de organisatie te kijken en zich te verdiepen in online, lineair en geschreven media. De deadline is begin maart waarbij de studenten aan de directie van Talpa hun eindresultaten zullen presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots