Karen van den Hondel doceert forensische opsporingsmethoden

Karen van den Hondel is forensisch arts in de regio Rotterdam. Karen promoveerde recent op het proefschrift `Suicides and domestic setting corpses. A forensic view´. Bij Mandeville Academy doceert Karen in het kader van de reeks Cold Case. Het doel van deze reeks is de studenten te laten kennismaken met de kolom strafrecht binnen de studie rechtsgeleerdheid. De studenten werken samen met de recherche Den Haag en Noord-Nederland waarvoor zij cold cases onderzoeken. Vanuit deze onderwijsopzet leren studenten vanuit de praktijk. Diverse experts doceren in het kader van de onderzoeken die de studenten uitvoeren. Karen doceert over forensisch sporenonderzoek. Hoe ‘leest’ met een stoffelijk overschot. Altijd spannende en super interessante colleges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots