Opening academisch jaar Mandeville door minister Kajsa Ollongron

Vrijdag 1 september 2023 opende viceadmiraal en plaatsvervangend Commandant der Strijdkrachten Boudewijn Boots het academisch jaar van Mandeville Academy in het stadhuis van Gouda. Minister Kajsa Ollongren was door omstandigheden verhinderd. Wat een geweldig, maar dan ook oprecht, geweldig college. Miranda de Bruin (Mandeville staf) opende de middag. De Q&A werd verzorgd door wethouder Thierry van Vugt (wat kan Thierry dat ongelooflijk goed). De zaal zat vol, vele vragen en tenslotte een prachtig gedicht van onze stadsdichter Chris Bellekom. Naderhand natuurlijk napraten bij Mandeville.

Mandeville Academy 2023-2024 is begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots