UITNODIGING – dragers Koninklijke Militaire Willems-Orde – Francois Vranckenlezing 2023

UITNODIGING – Koninklijke Militaire Willems-Orde.

Op 21 april 2023 komen de drie dragers van de Koninklijke Militaire Willems-Orde bijeen om de Francois Vranckenlezing uit te spreken.

Marco Kroon, Gijs Tuinman en Roy de Ruiter gaan in gesprek over de prijs van vrijheid onder leiding van moderator Hans Pieter Slappendel. Daarnaast zal brigade-generaal Akram Sameh (Afghan National Army) spreken.

Burgemeester Pieter Verhoeve zal de inleiding verzorgen. Generaal Nico Tak introduceert de ridders MWO. De avond wordt opgeluisterd door het orkest van de Koninklijke Marechaussee. De Francois Vranckenlezing wordt uitgesproken in het stadhuis, Markt 1 te Gouda. Wilt u deelnemen? Zie bijgevoegde uitnodiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots