Brandoefening en BHV bij Mandeville

Veiligheid staat bij Mandeville hoog in het vaandel. Om die reden was vandaag een brandoefening en BHV training. De brandoefening is noodzakelijk omdat Mandeville verpoost in twee oude grachtenpanden. Gelukkig zijn er veel vluchtwegen, maar het is goed om je te realiseren hoe snel brand zich kan verspreiden. De studenten kregen filmpjes te zien over hoe snel brand kan ontstaan in bijvoorbeeld een stekkerdoos of laptop. Natuurlijk mochten de studenten een heuse brand blussen (nepvuur).

Daarna was het tijd voor de BHV. De studenten leerden reanimeren en eerste hulp bij kleine ongelukken te verlenen. Al met al een enorm geslaagde middag.

Brandoefening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots