Studenten Mandeville 2020-2021 springen letterlijk hun zonnig toekomst tegemoet

Mandeville 2020-2021 is bijna ten einde. De studenten sluiten het jaar af met een skydive inclusief freefall vanaf 13.000ft. Het was een mooi, merkwaardig (COVID) jaar. We zijn trots om te kunnen melden dat alle studenten dit jaar hun volgende uitdaging hebben gevonden. Zo gaat Wilco (zie het filmpje hieronder van zijn skydive) naar de vliegeniersopleiding voor de F35 JSF Squadron, andere studenten hebben een baan en zijn reeds aan het werk. Andere studenten hebben een stage en uitzicht op een baan icm studie en weer andere studenten stromen door naar een vervolgopleiding.

En de jongste van de studenten, Aydin:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots