Studenten participeren in televisieproductie ‘Het Geheim van de Meester’ door IDTV

Hoogbegaafde studenten Mandeville Academy participeren in nieuw televisieseizoen van ‘Het Geheim van de Meester’. In samenwerking met producent IDTV (o.a. ‘De Verraders’ en ‘Wie is de Mol?’) en het Rijksmuseum zullen de hoogbegaafde studenten een contemporaine analyse maken van Rembrandt en zijn bekendste schilderij ‘De Nachtwacht’. Wat we precies gaan doen, blijft een verrassing. Meer weten? Doe mee met de Online Open Avond voor studiejaar 2021-2022 op 13 april 2021 van 19:00 – 20:30 uur. Stuur een e-mail aan info@mandevilleacademy.nl. U ontvangt een bevestiging en circa 10 minuten voor aanvang van de Online Open Avond een zoom-link. Tijdens de Online Open Avond vertellen we u alles over het residentieel studiejaar bij Mandeville. U krijgt een rondleiding door een van onze studenten, informatie over het curriculum en andere studenten vertellen over de vakken die zij volgen. Tenslotte is er ruimte voor een Q&A. Tot 13 april!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots