Studenten doen opdracht voor Forensisch Duikteam

Excuses! Dat onze hoogbegaafde studenten zoveel kick-ass dingen doen. Neem nu dit: studenten Aydin en Jorijn heb een persoonlijke assignment op zich genomen van een externe partij. Opdrachtgever: forensisch duikteam bestaande uit patholoog-anatoom, duikbaas Defensie en duikbaas Brandweer 020. Vraagstelling: denk mee over een maatwerk onderwaterdrone. Er zijn tal van (dure) onderwaterdrones op de markt, maar geen enkele voldoet aan de specs van het forensisch duikteam. Jorijn/Aydin hebben een briljante modificaties bedacht. Zowel op de fysieke toepassing als softwarematig. Bovendien realiseerbaar. Vandaag op werkbezoek bij duikteam vd brandweer om meer ‘feeling’ te krijgen op bepaalde onderdelen. We kunnen helaas niet in al te veel details treden ivm vertrouwelijkheid. Maar oh boy, hup hoogbegaafden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots