JESSICA VERHAGEN NEEMT AFSCHEID VAN MANDEVILLE ACADEMY

Helaas heeft Jessica Verhagen besloten haar activiteiten bij Mandeville Academy Gouda te stoppen. Naast haar werk het eerste jaar als Algemeen directeur heeft zij gedurende twee jaar het vak Cold Case  gedoceerd. Jessica heeft een boek geschreven ‘Vergeten Kinderen’ dat dit jaar is verfilmd (bol.com | Vergeten kinderen | 9789463382113 | Jessica A. Verhagen | Boeken). Jessica is bovendien sinds kort verbonden aan het team Cold Case & Vermiste Personen van de politie Den Haag. Daarnaast heeft zij tijd nodig om haar onderneming Jessica Verhagen Advies (www.jessicaverhagenadvies.nl) verder uit te bouwen. Ze legt zich toe op linguïstisch profiling, in-depth analyses en advisering bij complexe problemen. Mandeville dankt haar voor al haar inzet en we wensen haar heel veel succes! Een ding weten we in ieder geval zeker: met Jessica in het team verdubbelt het team Cold Case en Vermiste Personen in Den Haag haar slagkracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots