Start van de collegereeks Geopolitics door Hans Peter Slappendel, General Counsel bij Royal Boskalis N.V. (grotere vloot dan de US)

Vandaag is de aftrap van de inleidende colleges Geopolitics. De studenten krijgen een reeks introductiecolleges om hun kennis van de internationale (economische) betrekkingen te verhogen. Als eerste spreekt Hans Peter Slappendel. Hans Peter was jarenlang advocaat voordat hij naar o.a. KLM vertrok. Sinds enige tijd is hij General Counsel bij het beursgenoteerde bedrijf Royal Boskalis N.V. Deze onderneming heeft een grotere vloot dan de Verenigde Staten en daarmee grote mondiale belangen. Vanuit het perspectief van een multinational bespreekt Hans Peter de periode 1945 tot op heden. Andere docenten zijn Ron Keller (voormalig NL-ambassadeur in Turkije, Rusland en China) en prof.dr. Joop Stam, emeritus hoogleraar Korea, Japan en China aan de EUR.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots