Studenten starten voorbereiding galadiner met Gilbert Monod de Froideville

De Mandeville-studenten zijn gestart met de voorbereiding van het galadiner dat op vrijdag 21 juni 2019 zal plaatsvinden in de St. Janskerk te Gouda. De studenten worden geassisteerd door de studenten van de Hogere Hotelschool uit Den Haag. Voor circa 150 gasten zullen de Mandeville-studenten een diner verzorgen. Zij zijn verantwoordelijk voor de gastenlijst, tafelschikking, menu, programma etc. Zij worden daarbij onder andere begeleid door Gilbert Monod de Froideville.

Gilbert Monod was jarenlang ceremoniemeester bij koningin Beatrix. Hij was verantwoordelijk voor vele staatsbanketten, het huwelijk van Z.K.H. koning Willem-Alexander en de begrafenissen van prins Bernhard, koningin Juliana en prins Claus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots