Contactgegevens

Tel: 06-13132085
E-mail: info@mandevilleacademy.nl
Westhaven 12,
2801 PH Gouda

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over studeren bij MBS. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-13132085 of info@mandevilleacademy.nl.

Financiële zaken
Worden reiskosten vergoed?

MBS vergoedt geen gemaakte reiskosten. Deze kosten zijn niet bij de opleiding inbegrepen en zijn daarom voor eigen rekening.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

De betalingsvoorwaarden zijn niet in een paar zinnen te benoemen, maar kunt u terugvinden u in onze Algemene Voorwaarden.

Bijeenkomsten
In welke plaats(en) gaat de opleiding/training van start?
MBS is een opleidingsinstituut gevestigd in Gouda. Voor iedere opleiding wordt op deze website  apart aangegeven of de opleiding in Gouda of online wordt aangeboden en op welke dag of avond de opleiding gevolgd kan worden. Bij onze trainingen en programma’s met één module wordt uiterlijk drie weken voor aanvang de definitieve locatie en dag bekendgemaakt. Volgt u een opleiding of programma met meerdere modules? Dan kan het zijn dat er per module sprake is van een andere locatie en dag. In dat geval ontvangt u drie weken voor de start van elke module een bericht over de definitieve locatie en dag.
Kan ik me afmelden voor een bijeenkomst?
Als u zich wilt afmelden voor een bijeenkomst, kunt u dit doorgeven via een bericht voor uw docent  en/of telefonisch via 06-13132085. MBS informeert dan uw docent over uw afwezigheid tijdens de bijeenkomst.
Kan ik een gemiste (trainings)bijeenkomst inhalen?

Opleidingen/modules

Indien de bijeenkomstenplanning het toelaat, biedt MBS u de mogelijkheid om een bijeenkomst op een ander moment in te halen, in een andere groep. Wanneer u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, adviseren wij u dit tijdig aan ons kenbaar te maken, telefonisch of via het contactformulier. Graag vernemen wij van u de datum van de bijeenkomst die u niet kunt bijwonen in uw eigen groep. Wij nemen de alternatieven die wij u op dat moment kunnen aanbieden met u door. U kunt vervolgens aangeven van welke inhaalmogelijkheid u gebruik wilt maken.

Trainingen

Het is niet mogelijk om een gemiste trainingsdag in te halen (in een andere groep). Wel bieden wij u de mogelijkheid om de gehele training op een later tijdstip te volgen. Dit kunt u aan ons kenbaar maken door een wijzigingsformulier volledig in te vullen en ondertekend retour te sturen. Aan het doorschuiven van de training zijn kosten (€ 125,-) verbonden. U kunt het wijzigingsformulier aanvragen via telefoonnummer 06-13132085 of via het contactformulier. Eventueel gevolgde lessen worden separaat in rekening gebracht.

Website by Webroots