Kosten en financiering

 

Mandeville Academy is een particuliere school en hecht aan het principe van gelijke kansen in onderwijs en loopbaan. Wij zijn een stichting, werken met veel vrijwilligers en hebben geen winstoogmerk. Echter de kosten van deze bijzondere opleiding zullen wel vergoed moeten worden. Daarom komen wij graag in contact met organisaties die willen sponsoren en fondsen die willen doneren. In de huidige situatie gaan wij uit van het volgende per student:

De opleidingskosten bestaan uit drie onderdelen.  Het studiejaar ’20-’21 loopt van 28 september tot 1 juli. Studenten betrekken en vertrekken bij Mandeville tussen 15 september en 15 juli.

1. Entreefee

Een vaste entreefee van 2.000 euro te voldoen vóór 16 september 2020.

2. Lesgeld

Het lesgeld omvat het onderwijs, leermiddelen en excursies en bedraagt 10.000 euro. Indien voldaan voor 1 oktober 2020 ontvangt u een betalingskorting van 2,5% en wordt het bedrag 9.750 euro. Is het een probleem het collegegeld in één keer te voldoen dan bieden wij uitgestelde betaling van het collegegeld aan in de vorm van maximaal 10 maandelijkse termijnen van 1.000 euro. Graag komen wij in overleg met u tot een passende regeling.

Let op! Kunt u voor studiejaar 2020-2021 de kosten van Mandeville Academy niet (volledig) betalen, dan kunt u contact opnemen met Stichting Endowment Fund Mandeville Academy. Stuurt u voor meer informatie een e-mail aan: info@mandevilleacademy.nl.

3. Kost en inwoning

Iedere student woont gedurende lesdagen verplicht intern. Op zondagen ben je vanaf 19.30 uur welkom en op vrijdagen vertrek je om uiterlijk 17.30 uur. In de vakanties is Mandeville gesloten. De student is zelf verantwoordelijk voor de inrichting van de eigen kamer. De kosten van kost en inwoning bedragen € 500,– per maand te voldoen in 10 maandelijkse termijnen, te beginnen op 16 september 2020. Deze kosten worden apart berekend van het lesgeld.

Fondswerving en sponsoring

Graag zouden we zien dat het verschuldigde cursusgeld lager zou zijn. Zeker om iedereen gelijke kansen te bieden! Als Mandeville Academy zijn wij op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren en fondsen die ons willen steunen. Graag komen wij daarmee in contact en lichten wij in een gesprek toe wat wij, niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor hen specifiek kunnen betekenen. Mandeville staat namelijk voor groei, impact en community voor alle partners.

Bij wie? Welk bedrijf? Of welk fonds kun jij ons introduceren? Geef het door aan Harry Veenendaal (bestuurder) Tel: 06-13132085 / E-mail: info@mandevilleacademy.nl. Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

Iedere toekomstige student kan natuurlijk ook vooraf voor eigen fondswerving en sponsoring zorgen. Mandeville zal daarbij helpen met persoonlijk advies indien nodig. Kijk goed in je eigen omgeving: misschien kun je personen vinden die je willen sponsoren, waar je voor kunt werken of opdrachten voor uit kunt voeren of maak je liever een GoFundMe pagina. Onderschat jezelf niet! Je bent immers hoogbegaafd!

Website by Webroots