Mandeville Academy-pakketten

Mandeville Academy biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met onze (uitzonderlijk) hoogbegaafde studenten. Dit kan op de volgende manieren:

  • Wij nodigen u graag uit voor een meet & greet met onze studenten bij Mandeville Academy. Onze studenten zullen zich vooraf verdiepen in uw bedrijf/organisatie op basis van beschikbare openbare bronnen zoals jaarverslagen en publicaties. Dit bevordert een gesprek over uw bedrijf/organisatie. Daarnaast zullen onze studenten u desgewenst bijpraten over lopende projecten die zijn uitvoeren.
  • U bent nieuwsgierig naar de capaciteiten van onze studenten? In dat geval kunt u overwegen om een casuspositie aan onze studenten voor te leggen. Tijdens studiejaar 2021-2022 hebben bijvoorbeeld onder meer de Louwman Group en het ministerie van Buitenlandse Zaken een casus geponeerd. Dat kan een uitdaging zijn waar u binnen uw bedrijf/organisatie tegenaan loopt of een ‘out of the box’ benadering van uw strategie. Onze studenten en docenten gaan graag aan de slag met uw probleemstelling. We spreken het tijdspad, KPI’s en deliverables graag persoonlijk met u af.
  • U bent geïnteresseerd om een of meerdere studenten een stage aan te bieden? Gedurende het Mandeville-jaar gaat dit in onderling overleg met Mandeville en de student omwille van het drukke curriculum.

 

Case-study

De Mandeville-studenten in studiejaar 2019-2020 hebben een zogenaamde Cold Case Solver (CC Solver) ontworpen in opdracht van het Q-Team van de Nationale Politie. De Mandeville-studenten onderzoeken i.s.m. de recherche Den Haag cold cases. Zij doen dit door onder meer gebruik te maken van Bayesiaanse statistiek. Het is de studenten opgevallen dat het maken van een timeline een tijdrovend en foutgevoelig proces is. De CCSolver biedt uitkomst. De CCSolver maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie. De tijdlijn die de CCSolver maakt op basis van een digitaal dossier is 99% foutloos. Niet alleen worden datums getoond, maar ook verwijzingen in de tekst zoals ‘gisteren’, ‘morgen’, ’toen’. De CCSolver is een omgekeerde Google search engine. Toetst u de zoekterm ‘boom’ in bij de Google search engine, dan krijgt u verwijzingen naar ‘boom’. Toetst u in de CCSolver de vraag in ‘wie is het slachtoffer’, dan antwoordt het systeem ‘Jan’. 

Website by Webroots