Open Avond | Studiejaar 2024-2025 | Donderdag 11 juli 2024 | 19:00 – 22:00 uur

Studenten tijdens de ‘Cold Case’ door dr. Frans Alkemade

Op donderdag 11 juli 2024 organiseert Mandeville Academy een Open Avond voor het studiejaar 2024-2025. Ben je (U)HB’er? Geen idee wat voor leven je straks wilt leiden? Geen idee wat voor loopbaan je wilt volgen? Geen idee of er iemand op je denkcapaciteit zit te wachten? Heb je zin om een jaar lang intensief intellectueel en persoonlijk uitgedaagd te worden? Lijkt het je interessant om met ‘peers’ te studeren op het allerhoogste niveau en samen in een studentenhuis te wonen? Wil je een goed netwerk opbouwen waar je je hele leven/loopbaan iets aan hebt? Dan is Mandeville wellicht iets voor jou!

Margreet – ‘miss Moneypenny’ – Tilmans tijdens de tekenles

Tijdens de Open Avond maak je kennis met een jaar studeren en wonen bij Mandeville Academy. Je ontmoet studenten, alumni, docenten en staf. We zullen je alles vertellen over het curriculum en wat we voor jouw toekomst kunnen betekenen. Je kunt door het pand dwalen en rustig alles op je laten inwerken. Men noemt Mandeville niet voor niets ‘Klein Zweinstein’.

Ronald Poetiray, docent Geopolitics

Bij Mandeville krijg je een druk jaar met vele colleges, assignments, een introductieweek in het buitenland, (bedrijfs)bezoeken en misschien wel een parachutesprong. We vragen daarom ook best wat van je, maar daar krijg je ook iets voor terug. Zo heeft Nyenrode University recent een alumnus toegelaten tot de masteropleiding waarbij het diploma Mandeville werd gelijkgesteld aan een bachelor opleiding. Mandeville is daarmee niet geaccrediteerd, maar het illustreert dat je een solide basis meekrijgt mits je gemotiveerd bent.

Project Goudse Speakers’ Corner door studenten 2023-2024

Bij Mandeville doceren (inter)nationale topdocenten uit (grote) organisaties en van universiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan prof.dr. Sam Richards en dr. Laurie Mulvey (PennState), prof.dr. James Doty (Stanford), Azmat Khan (Pulitzer Prize winnaar 2022, New York Times), prof.dr. Guido Imbens (Nobelprijswinnaar Economie 2021), prof.dr. Remco Breuker, prof.dr. Lex Hoogduin en diverse C-levels (directeuren) van ondernemingen zoals Talpa, SHELL, Microsoft, ASML etc.

We zien je graag op donderdag 11 juli 2024, vanaf 19:00 uur. Wil je langskomen? Stuur een mail aan info@mandevilleacademy.nl. Dan kunnen we rekening houden met koffie/thee/koekjes. Alvast een impressie krijgen van Mandeville? Bekijk dan onze snapshots.

Patricia Ortiz, docent Art & Science
Studenten in de flight simulator (een vd studenten is daadwerkelijk de opleiding tot vlieger gaan doen)
Skydive door student(en) 2020-2021 in Zeeland als eindejaar stunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots