Open Avond vrijdag 16 juni 2023 | 19:00 -22:00 uur

Op vrijdag 16 juni 2023 organiseert Mandeville Academy een Open Avond voor het studiejaar 2023-2024. Heb je zin om een jaar lang intensief intellectueel en persoonlijk uitgedaagd te worden? Lijkt het je interessant om met ‘peers’ te studeren op het allerhoogste niveau? Wil je een goed netwerk opbouwen waar je je hele leven/loopbaan iets aan hebt? Dan is Mandeville wellicht iets voor jou!

Tijdens de Open Avond maak je kennis met een jaar studeren en wonen bij Mandeville Academy. Je ontmoet studenten, alumni, docenten en staf. We zullen je alles vertellen over het curriculum en wat we voor jouw toekomst kunnen betekenen. Je kunt door het pand dwalen en rustig alles op je laten inwerken. Men noemt Mandeville niet voor niets ‘Klein Zweinstein’.

Bij Mandeville krijg je een druk jaar met vele colleges, assignments, een introductieweek in het buitenland, (bedrijfs)bezoeken en misschien wel een parachutesprong. We vragen daarom ook best wat van je, maar daar krijg je ook iets voor terug. Zo heeft Nyenrode University recent een alumnus toegelaten tot de masteropleiding waarbij het diploma Mandeville werd gelijkgesteld aan een bachelor opleiding. Mandeville is daarmee niet geaccrediteerd, maar het illustreert dat je een solide basis meekrijgt mits je gemotiveerd bent.

Doe zoals Wilco van de Werken in het filmpje hieronder en spring in het diepe! We zien je graag vrijdag 16 juni 2023, vanaf 19:00 uur.

Wil je langskomen? Stuur een mail aan info@mandevilleacademy.nl. Dan kunnen we rekening houden met koffie/thee/koekjes. Tot 16 juni!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots