OPEN AVOND | 21 Januari 2021

Het is weer zover! Een Open Avond bij Mandeville Academy aan de Westhaven 12 te Gouda. Je bent van harte welkom in Gouda om eens in het pand te kijken, studenten, staf en docenten te ontmoeten. We houden ons natuurlijk aan de COVID-19 regelingen.

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar, hoogbegaafd en ben je op zoek naar een uitdagend jaar? Dan is Mandeville Academy iets voor jou. 

OPEN AVOND MANDEVILLE ACADEMY | 2020-2021
Voor hoogbegaafde studenten 16-20 jaar
21 Januari 2021
19:00 – 22:00 uur

Deelnemen? Stuur een e-mail naar: Harry.Veenendaal@mandevilleacademy.nl

Mandeville is een residentieel onderwijsjaar aan een academische vrijplaats waar je leert je denkkracht te laten excelleren en jij als persoon je in de volle breedte ontplooit. Dit onder begeleiding van prominenten uit de top van het bedrijfsleven, de publieke sector en het culturele leven.

In een jaar maak je kennis met de belangrijkste wetenschappelijke disciplines, ontwikkel je persoonlijke skills waar je de rest van je leven profijt van hebt, beoefen je een sport en woon je op een van de mooiste plekken van Gouda.

Op de Open avond kun je vragen stellen over het de financiele ondersteuning, het curriculum, het wonen op Mandeville of over onze topdocenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots