Collegereeks Art & Science door Patricia Ortiz

Vandaag is de collegereeks Art & Science gestart. Het docententeam bestaat uit Patricia Ortiz, vml conservator van Museo del Prado in Madrid. Daarnaast doceert Chris Bellekom, XXX en Marc de Beyer (directeur MuseumGouda). Last but not least doceert Geert Jan Jansen, kunstvervalser.

Maar ook komen ander type omgangsvormen aan bod. Stel, je vindt iemand leuk. Is het dan de bedoeling om op Tinder louter te swipen? Het andere uiterste is een handgeschreven, zelf gecomponeerd gedicht op geschept papier. Maar misschien is er een middenweg mogelijk?

Hoe zeg je ‘neen’ tegen iemand. En zeker voor hoogbegaafden is het belangrijk om te realiseren dat eerlijkheid een vorm van etiquette is. Veel hoogbegaafden gebruiken hun eerlijkheid als excuus. Kortom, een uiterst leuk en nuttige collegereeks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots