ASML Foundation sponsort Mandeville Academy

Het bestuur van de ASML Foundation heeft besloten om in studiejaar 2020-2021 het onderwijs aan hoogbegaafde, ambitieuze studenten van Mandeville Academy te sponsoren.

Wij zijn zeer blij met de ASML Foundation als sponsor. De missie van de ASML Foundation om jonge mensen te verbinden en te verrijken met toponderwijs, sluit perfect aan bij de wijze waarop Mandeville Academy zich manifesteert op het gebied van onderwijs aan hoogbegaafde studenten.

De ASML Foundation is een onafhankelijke stichting die in 2001 werd opgericht door hightechbedrijf ASML, wereldleider in de productie van machines voor de semiconductor industries. Aansluitend op ASML’s internationale en innovatieve werkzaamheden, ligt de focus bij de ASML Foundation op het ondersteunen van educatieve projecten waarbij diversiteit en technologie een belangrijke rol spelen.

De sponsoring loopt via de onafhankelijke Stichting Endowment Fund Mandeville Academy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots