ONLINE OPEN AVOND | 28 mei 2020

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar, hoogbegaafd en ben je op zoek naar een uitdagend jaar? Dan is Mandeville Academy iets voor jou. 


MANDEVILLE ACADEMY | 2020-2021
Voor hoogbegaafde studenten 16-20 jaar
14 mei 2020
20:00 – 21:00 uur


 
Via ZoomMandeville is een intern onderwijsjaar aan een academische vrijplaats waar je leert je denkkracht te laten excelleren en jij als persoon je in de volle breedte ontplooit onder begeleiding van prominenten uit de top van het bedrijfsleven, de publieke sector en het culturele leven.Tijdens de online open avond heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de studenten van Mandeville Academy. 

Je kunt via de chat vragen stellen over het curriculum 2020-2021, het wonen op Mandeville of over onze topdocenten.

In een jaar maak je kennis met de belangrijkste wetenschappelijke disciplines, ontwikkel je persoonlijke skills waar je de rest van je leven profijt van hebt, beoefen je een sport en woon je op een van de mooiste plekken van Gouda.

Interesse? Schrijf je in en kijk online mee.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots