Nicole Vogelenzang, Hoofdofficier van Justitie parket Rotterdam (belast met genocide en oorlogsmisdaden) doceert Geopolitics

Vandaag doceerde Nicole Vogelenzang de hoogbegaafde studenten. Nicole is Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam en is belast met onderzoek naar genocide en oorlogsmisdaden. Nicole werkt samen met een bijzonder team van de recherche en heeft veel te maken met internationale misdrijven. Omdat internationale misdaad een belangrijk onderdeel is van geopolitieke verhoudingen, wilde Nicole de studenten graag bijpraten over dit bijzondere onderwerp. Wat een college! Ge-wel-dig!

Wil je meer weten over het werk van Nicole? Kijk dan eens naar de NPO-serie ‘De Aanklagers’, daarin is een hele aflevering aan Nicole gewijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots