OPEN AVOND | Donderdag 12 december 2019

Voor wie?

De Open Avond is voor hoogbegaafde, ambitieuze studenten die interesse hebben in Mandeville Academy. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom: ben je ouder van een hoogbegaafd kind, ben je professional en werkzaam met hoogbegaafde jong volwassenen? Je bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met Mandeville Academy. De avond is vrij toegankelijk. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt. Stuur een e-mail aan AnnegienKoudijs@mandevilleacademy.nl

Studenten op bezoek bij Pro Demos in het kader van het vak Slimme Stemwijzer

Wil je zelf misschien een jaar doorbrengen bij Mandeville?

Ben jij hoogbegaafd en tussen de 16 en 26 jaar? Dan is de Open Avond jouw kans om kennis te maken de vakken en de eigenzinnige leermethode van Mandeville Academy. De studenten van 2019-2020, enkele docenten en de staf staan je graag ten dienst om al je vragen te beantwoorden. Mandeville moet je echt horen, proeven en ruiken!

Aarzel daarom niet en kom langs op de Open Avond

Tijd: 19:00 – 22:00 uur

Locatie: Westhaven 12, GoudaInschrijven (gratis) doe je via een mail naar AnnegienKoudijs@MandevilleAcademy.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots