Course Chef’s Table van start

Vandaag is de course ‘Chef’s Table’ van start gegaan. In feite is dit de kookles+. De studenten schrijven namelijk gedurende het studiejaar een kookboek. Hoe? Gouwenaars die hun roots elders hebben liggen zijn uitgenodigd om deel te nemen. De studenten zullen in twee- of drietallen bij deze Gouwenaars aanschuiven. De Gouwenaars koken een gerecht uit de keuken van hun roots. De studenten noteren het gerecht en de wijze waarop de desbetreffende Gouwenaar in Gouda terecht is gekomen. Deze recepten worden aan het eind van het studiejaar gebundeld in een kookboek met als titel: ‘ROOTS! Het Gouds Kookboek’. Het doel van het vak ik de studenten kennis te laten maken met diverse keukens. Daarnaast zullen de studenten tal van Gouwenaars ontmoeten uit andere culturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots