OPEN AVOND | WOENSDAG 29 MEI 2019 (Featuring: AJAX, slimme stemwijzer & cold case)

Hoogbegaafden opgelet!

Wat hebben AJAX, een slimme stemwijzer en een Cold Case met elkaar te maken? Ze komen aan bod tijdens de Mandeville Open Avond.

Werk jij straks mee aan de bouw van een slimme stemwijzer voor de Kamerverkiezingen in 2021? Bepaal jij de opstelling van Ajax zodat ze wel winnen? Los je liever een cold case op in opdracht van de recherche?

Voor wie?

De Open Avond is voor hoogbegaafde, ambitieuze studenten die interesse hebben in Mandeville. Ook andere geinteresseerden zijn van harte welkom. De avond is vrij toegankelijk. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt.

Wil je zelf misschien een jaar doorbrengen bij Mandeville?
Ben jij hoogbegaafd en jonger dan 26 jaar? Dan is de Open Avond jouw kans om kennis te maken met docenten, vakken en de eigenzinnige leermethode van Mandeville.
Aarzel daarom niet en kom langs op de Open Avond
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Locatie: Westhaven 12, Gouda
Inschrijven (gratis) doe je hier.

 

De volgende vakken zullen we op de Open Avond uitlichten:

De slimme stemwijzer

Bij Mandeville werk je aan een innovatieve stemwijzer. De complete rijksbegroting is aan deze stemwijzer gekoppeld. Meerkeuzevragen, selecteren, schiften en dilemma’s. De keuzes zijn gekoppeld aan de financiele pragrafen van de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen. De stemmer krijft een realistisch, deugdelijk stemadvies. En jij gaat deze stemwijzer maken.

Sport & statistiek

Klinkt saai. Is het ook. Maar niet bij Mandeville. Bij ons ga je onder leiding van Bertus Talsma aan de slag met operationele trainings- en wedstrijddata van topclubs zoals Ajaz. Je denkt na over welke tactische informatie je kunt afleiden uit de cijfers voor de trainer. En ja, de trainers zullen je oplossingen ook daadwerkelijk onder ogen krijgen

Sherlock Holmes

Ooit van gehoord? Neen? Google maar, wij wachten wel even. Bij Mandeville krijg je de kans om als ‘consulting detective’ onderzoek te doen naar operationele cold cases onder leiding van deskundige docenten. Opdrachtgever is de recherche van de politie Haaglanden. We vertellen je op de Open Avond graag meer!

Goldman Sachs

Ja, sorry. De huidige Mandeville-studenten zijn (bijna) allemaal afwezig tijdens de Open Avond. Zij verpozen in Londen vanwege hun bezoek en lecture bij zakenbank Goldman Sachs.

Maar wij zien je graag tegemoet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots