Seminar ‘geautomatiseerde besluitvorming. Zegen voor de rechtsstaat?’ bij de Hoge Raad groot succes

Het seminar ‘Geautomatiseerde besluitvorming middels algortimiek-gedragen technologie. Zegen of disruptie voor de rechtsstaat?’ was een groot succes.

Student Georges Jeandarme opende het seminar. De middag bestond uit twee delen. Het eerste deel werd ingeleid door dr. Marlies van Eck, hoofddocent e-Law aan de universiteit van Leiden. Na de pauze werd het tweede deel ingeleid door prof.dr. Joaquim dos Santos Gromicho, hoogleraar Econometrie aan de VU.

De discussie kwam vrijwel direct goed op gang en ging gedurende de aansluitende borrel onverminderd door. Een groep van circa 20 aanwezigen verpoosde na afloop naar het Plein om nog verder te discussieren. Al met al een buitengewoon geslaagde middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots