Mandeville start 2 assignments voor ONVZ Zorgverzekeraar

Mandeville start 2 assignments voor ONVZ Zorgverzekeraar.

Assignment (i)

Ivo van Dijk (CEO ONVZ) en Friso van Dijk (Secretaris bestuur) hebben tijdens een ochtenpresentatie de hoogbegaafde Mandeville-studenten gevraagd om, rekening houdend met bepaalde restricties, een nieuw/gewijzigd zorgstelsel te ontwerpen. Idee is dat het huidige zorgstelsel op verschillende punten stuk is. De studenten zullen een rapport opstellen waarin zij aanbevelingen zullen geven voor een ander of verbeterd zorgstelsel. Het is de bedoeling dat ONVZ met dit rapport bij Kamerleden en Kabinet veranderingen kan bepleiten. De studenten zullen door diverse personen uit de praktijk worden bijgepraat.

Assignment (ii)

In opdracht van ONVZ werken de studenten aan een vertrouwelijk casus die toeziet op het optimaliseren van bepaalde informatiestromen. Hierover later meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots