Mandeville lanceert: CCCP (Club Cent Cinquante Plus)

Welkom bij Club Cent Cinquante Plus! CCCP is een nieuwe, exclusieve club voor de allerslimste leerlingen met een IQ van 150+ en die jonger zijn dan 16 jaar. Andere kinderen zijn ook welkom, maar je moet wel hoogbegaafd zijn. CCCP organiseert vanaf 1 februari 2019 maandelijks een activiteitom de denkkracht van hyperintelligente leerlingen maximaal te activeren. Daarbij hebben we geen overspannen verwachtingen, gewoon een enorm leuke (mid)dag met gelijkgezinden!

Bijvoorbeeld door op bezoek te gaan bij interessante bedrijven, organisaties en universiteiten voor leuke opdrachten. Het eerste bezoek is aan Euronext Amsterdam. Je krijgt vooraf een interessante opdracht en daarmee gaan we op de AEX-beurs kijken. Daarna gaan we op bezoek op Schiphol en kijken bij de luchtverkeersleiders in toren. Daarna misschien bij 999-Games nadenken over een nieuw spel. En nog veel meer……………………………………!

Meer weten ? Stuur een berichtje naar Mandeville o.v.v. CCCP t.a.v. Amber Verhagen (amberverhagen@mandevilleacademy.nl)


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots