“Manners Maketh Man” begonnen! (met foto-impressie)

Vorige week, donderdag 1 november 2018, verzorgde Jvr. Odilia de Ranitz, ambassadrice, de aftrap van het vak “Manners Maketh Man”. Vandaag, 5 november 2018, gaat hoofddocent Gilbert Monod de Froideville verder. Doel is dat de studenten alle facetten van het vak etiquette/protocol in de vingers krijgen. Apotheose vormt een galadiner dat zij aan het eind van het studiejaar moeten organiseren voor circa 100 personen. Daarbij zijn de studenten verantwoordelijk voor de uitnodigingen, tafelschikking, entourage, diner etc. De beste student ontvangt de GMdF-award. Deze prijs is door koningin Beatrix in het leven geroepen toen haar grootmeester Gilbert Monod aftrad.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots