Mandeville gaat partnership aan met Protocol International

Mandeville Academy is een partnership aangegaan met Protocol International van Gilbert Monod de Froideville. Protocol International is een internationaal gecertificeerd trainingsinstituut op het gebied van protocol en etiquette. Studenten van Mandeville doorlopen gedurende in het kader van het vak “Manners maketh man” een maatwerktraject dat afgesloten met een geaccrediteerd certificaat. De nadruk ligt op het management van gastvrijheid, strategisch netwerken, invloed, communicatie en het protocol bij de voorbereiding en uitvoering van een evenement.

Gilbert Monod de Froideville was ceremoniemeester van koningin Beatrix en is momenteel haar kamerheer ibd. Als ceremoniemeester was hij verantwoordelijk voor de organisatie van vele staatsbezoeken, het huwelijk van H.M. koning Willem-Alexander en koningin Maxima, het huwelijk van prins Friso en prinses Mabel, de begrafenissen van koningin Juliana, prins Bernhard en prins Claus.

https://www.protocol-int.com/

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots