Yvonne Keuls en Alexander Münninghoff lecturers Literature & Poetry bij Mandeville

Topauteurs Yvonne Keuls en Alexander Münninghoff zijn lecturer bij Mandeville voor het vak Literature & Poetry. Bij dit vak gaan studenten op zoek naar een voorspellingsmodel voor een bestseller. Als Netflix en Bol.com over dergelijke algoritmen beschikken, moet dat voor literatuur ook mogelijk zijn. Het voorspellingsmodel wordt direct in de praktijk getest. De studenten krijgen de beschikking over een verhaal / historisch onderzoek dat in potentie beter, spannender en verstrekkender is dan Dan Brown’s ‘Da Vinci Code’ en heeft alles met William Shakespeare te maken. De bestseller wordt daadwerkelijk geschreven, mede onder begeleiding van de befaamde literary agent Paul Sebes.

Foto van Keuls en Münninghoff

Vlnr: Münninghoff, Keuls en Veenendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website by Webroots